Medlemsskap

Lillesand Snorkleklubb er en klubb for både gutter og jenter mellom ca 9-19 år. Vi drar på regelmessige turer i Lillesands skjærgården. Der snorkler og fridykker vi, før vi til slutt har en matpause. Da koser vi oss rundt bålet, griller pølser og forteller skrøner historier! Barna opplever mestringsfølelse, trygghet i vannet, samhold, felleskap, lærer om fiskearter, natur og miljø. Vi driver ikke med konkurranse, kun utforskning av alt det fantastiske livet under vannflaten. Snorkling er en super aktivitet, både fysisk, sosial og lærerik, alt i ett!

Vi har kun en variant medlemskontingent i klubben vår, familiemedlemsskap. Medlemskontingenten er for 2022 satt til kr. 500,- og treningsavgiften kr. 1400,-. Dermed er prisen kr. 1.900,- pr år. Vår konto er 3000.23.66335.

Dersom du er interessert i å bli medlem, ta kontakt pr kontakt@lillesandsnorkleklubb.no så vi kan sende deg et innmeldingsskjema.

Sponsorer

Vi ønsker å knytte til oss sponsorer, og tilbyr markedsføring både på vår hjemmeside og på vår stolte «Snorkelen», som for øvrig ligger fortøyd midt i «Smørøyet» i blindleia.

Dersom du har lyst til å sponse oss, så er vi veldig takknemlig!

Ta kontakt med Lise, mobil 47255057 eller på email kontakt@lillesandsnorkleklubb.no